Belediye Başkanları, Eyyübiye Hayran Kaldı

Belediye Başkanları, Eyyübiye Hayran Kaldı
AK Partili İl Başkanları toplantısına katılmak için Şanlıurfa’ya gelen belediye başkanları Şanlıurfa’nın Eyyübiye lçesine hayran kaldı.

- AK Partili İl Başkanları toplantısına katılmak için Şanlıurfa’ya gelen belediye başkanları Şanlıurfa’nın Eyyübiye lçesine hayran kaldı.

AK Partili İl Başkanları 99. İstişare Toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Nevşehir Belediye Başkanvekili Metin Çakıllı, Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte Eyyübiye’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Eyyübiye’nin tarihi ve turistik yerlerini gezen Belediye Başkanları Eyyübiye’ye adeta hayran kaldılar. Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde kalan tarihi Halil-ür Rahman (Balıklıgöl) Platosunu gezdi. Eyyübiye Belediyesi bünyesinde bulunan ve Haşimiye bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Ahşap Oyma Atölyesini ziyaret ederek burada misafir belediye başkanlarına ahşap oyma ustaları tarafından hazırlanan rahle ve sandık hediye edildi. Daha sonra SGK İl Binasında 4. Katında bulunan Eyyübiye Belediyesini ziyaret eden başkanlar ortak bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı öncesi Eyyübiye Belediyesi tarafından gelen misafirlere Eyyübiye ilçesini tanıtan bir sunum yapıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Daha öncede Şanlıurfa’ya geldim. Çeşitli inceleme ve temaslarda bulundum. Özellikle Eyyübiye ilçemizin sınırları bize manevi atmosfer içerisinde çok farklı duygular yaşatıyor. Gündüz saatlerinde tarihi mekânları gezdik. Eyyübiye ilçemiz yeni bir ilçe. Bunun için başlangıçta kurumsallaşma tamamlanıncaya kadar bazı sıkıntılar olabilir. Kurumsallaşma tamamlanırsa hizmetler arka arkaya geldiğinde o zaman milletin duası tüm yorgunluğu alır. Hayatta değişmeyen tek şey değişimdir. Ama değişime adaptasyon da en zor süreçtir. Bu süreç en zor süreçtir. Ama bu süreç tamamlandığında gerçekten önemli hizmetlere imza atılabilir. Sunum esnasında Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bir parka Menderes Türel isminin verilecek olmasını öğrenen ve duygusal anlar yaşayan Başkan Türel, yapılacak olan parka Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması yönünde çalışma başlatacaklarının müjdesini verdi. Başkan Türel ‘’ Yalnız bir şartımız var. O ismi inşallah başkanımız değiştirir. O parka Menderes Türel Parkı değil de. Antalya Parkı ismini koyarız. Ve arkadaşlarımızı görevlendirip çok hızlı bir şekilde halkımızın hizmetine açarız. ,inşallah birkaç ay içerisinde hizmete sunarız ‘’ dedi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de Başkanları Eyyübiye’de ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Türkiye’de ilk kez Şanlıurfa’da yapılacak olan Genişletilmiş AK Parti İl Başkanları toplantısının Şanlıurfa’da olacak olması çok önemli. İnşallah misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Urfa barışın ve huzurun başkenti. Misafirlerimiz de buna şahit oldular” dedi.

Yapılan basın toplantısı sonrası başkanlık makamında Eyyübiye Belediye Başkanı misafirlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekerek, daha sonra misafirlere Başkan Mehmet Ekinci tarafından Eyyübiye Belediyesini ve ilçesini tanıtan çeşitli hediyeler verildi.

BELEDİYE BAŞKANLARI, EYYÜBİYE HAYRAN KALDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.