Belediye Logosu Facebook'ta Belirlenecek

Belediye Logosu Facebookta Belirlenecek
Ordu'nun Korgan İlçe Belediyesi yeni logo çalışmaları kapsamında belirlenen 7 logoyu facebook'tan halk oylamasına sundu.

- Ordu'nun Korgan İlçe Belediyesi yeni logo çalışmaları kapsamında belirlenen 7 logoyu facebook'tan halk oylamasına sundu.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir olan Ordu'da Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere birçok ilçe belediyesi yeni logo çalışması başlattı. Bu çalışmalara son olarak Korgan Belediyesi eklendi. Korgan Belediyesi tarafından hazırlanan 7 logo projesi belediyenin resmi facebook sayfasından Korganlı takipçilerin oylarına sunuldu. Oylamaya sunulacak bu logolar içerisinde en çok beğeniyi alan logo Korgan Belediyesi'nin yeni logosu olarak belirlenecek.

"BİRLİKTE SEÇECEĞİZ"

Konuya ilişkin açıklama yapan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, değişen ve gelişen Korgan'ın yeni bir logoya ihtiyacı olduğunu, logonun yoğun katılımla belirlenmesi içinde kullanımı en çok olan sosyal paylaşım sitesini seçtiklerini söyledi. Uzun yıllardır Korgan ilçesinin logo değişikliğine ihtiyacı olduğunu belirten Kiraz, "Korgan Belediyesi uzun mazisi olan bir belediye. Bu uzun süreçte logolar belirlenmiş ve en son 1984 yılında belirlenen logonun ardından bir daha değişime uğramamış. Bunun için gelişen ve değişen Korgan'da, ilçemizi daha iyi tanıtacak bir logo için çalışma başlattık. Logonun belirlenmesinde 7'den 70 bir çok kişinin aktif olarak kullandığı, gurbetteki hemşehrilerimizinde oylamaya katılabilmesi için facebook üzerinden oylama yapılmasına karar verdik. İlk etapta 7 logoyu halkımızın oylamasına sunduk, bu doğrultuda vatandaşlarımız Korgan'a en çok yakışacak olan logoyu beğeneceklerdir, bizde sonraki süreçte üzerimize düşen görevi yapacağız ve yeni logomuzu hep birlikte belirleyeceğiz" dedi.

BELEDİYE LOGOSU FACEBOOK'TA BELİRLENECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.