Belediye Memurlarını İlgilendiren Sds Sözleşmesi İmzalandı

Belediye Memurlarını İlgilendiren Sds Sözleşmesi İmzalandı
Adıyaman Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, Belediyede çalışan memurlara sosyal ve ekonomik haklar kazandıran Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

- Adıyaman Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında, Belediyede çalışan memurlara sosyal ve ekonomik haklar kazandıran Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile Bem Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İnan arasında yapılan SDS'ye göre, 2015 yılında geçerli olmak üzere, belediyede çalışan memurların maaşına hem yeni SDS, hem de bayram ücreti ilave edilecek. Bem Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Mahmut Yalçın’ın da hazır bulunduğu sözleşme sırasında açıklama yapan Başkan Kutlu, “Daha önce memurlarımıza ayda 400 TL SDS ücreti ödüyorduk. Bugün yapmış olduğumuz sözleşmeyle birlikte net 450 TL ödeyeceğiz.

Ayrıca bir ilki gerçekleştirerek Ramazan ve Kurban bayramlarında ek bir ücret daha sözleşme kapsamına aldık. Ramazan Bayramı için 300, Kurban Bayramı için 300 TL ödeme yapacağız.

Bu zamla birlikte memurlarımızın gayretinin artacağını umut ediyorum. Kendileri için bir moral olacağını düşüyorum. İnşallah hep beraber çalışacağız ve 2015 yılını daha verimli hale getireceğiz. Belediyemizin gelirlerini hep beraber arttıracağız, Borçlarını da azaltacağız” dedi.

Bem Bir-Sen Şube Başkanı Mahmut İnan ise, güzel bir sözleşmeye imza attıklarını belirterek, Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.

BELEDİYE MEMURLARINI İLGİLENDİREN SDS SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.