Belediye Personeli Sağlık Taramasından Geçti

Belediye Personeli Sağlık Taramasından Geçti
Aksaray Belediyesi'nde çalışan personel sağlık taramasından geçirildi.

- Aksaray Belediyesi'nde çalışan personel sağlık taramasından geçirildi.

Daha önce Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli hemşireler tarafından tüm personelin kan şekeri ve tansiyonları ölçülmüş, Halk Sağlığı ekipleri tarafından da ağız ve diş sağlığı taraması yapılmıştı. Şimdi de EKO Saray’da görevli sağlık memurları Abdulsamet Çakmak ve Fatih Kızlı tarafından tüm belediye personelinin Akciğer grafisi, solunum fonksiyon testi ve işitme testi yapılıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapılan bu uygulama sayesinde hem personelin daha sağlıklı olmasını sağladıklarını hem de iş kaybını önlediklerini belirterek, “Bizim ilkemiz insana hizmet olduğu için insan sağlığının korunmasına da büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede hizmet üreten belediye çalışanlarımızın sağlıklı ve verimli olması için gerekli uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Bu uygulamadaki amacımız hem personelimizin sağlıklı olması hem de hastaneye veya diğer sağlık kuruluşlarına gidilerek harcanan zaman ve iş kaybını önlemektir. Ayrıca personelimizin sağlıklı ve verimli olması için de tedbir almış oluyoruz” dedi.

Sağlık taramasından geçirilen belediye çalışanları ise, yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirterek, Başkan Yazgı'ya teşekkür etti.

BELEDİYE PERSONELİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.