Belediye Tiyatrosu, Okulları Tiyatro İle Buluşturuyor

Belediye Tiyatrosu, Okulları Tiyatro İle Buluşturuyor
Alanya Belediye Tiyatrosu, turne kapsamında merkezden uzakta, kent imkanlarından faydalanamayan mahallelerdeki okullarında öğrenciler için “Dede Korkut Hikayeleri” adlı oyunu sahnelemeye devam ediyor....

Alanya Belediye Tiyatrosu, turne kapsamında merkezden uzakta, kent imkanlarından faydalanamayan mahallelerdeki okullarında öğrenciler için “Dede Korkut Hikayeleri” adlı oyunu sahnelemeye devam ediyor.

Köy çocuklarını tiyatro sanatı ile buluşturan Alanya Belediye Tiyatrosu, turne kapsamında Türkler Mahallesi’ndeki Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlk ve Ortaokulu ile Kestel Merkez İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerle buluşmuştu. Alanya Belediye Tiyatrosu son olarak, Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlk ve Ortaokul’nda öğrencilerle buluştu.

Öğrenciler ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenen oyunun ardından öğrencilere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Dede Korkut Hikayeleri adlı oyunun kitabı hediye edildi.

ALANYA BELEDİYE TİYATROSU, TURNE KAPSAMINDA MERKEZDEN UZAKTA, KENT İMKANLARINDAN FAYDALANAMAYAN MAHALLELERDEKİ OKULLARINDA ÖĞRENCİLER İÇİN “DEDE KORKUT HİKAYELERİ” ADLI OYUNU SAHNELEMEYE DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.