Belediyeyi Gezdiler Havuzda Yüzdüler

Belediyeyi Gezdiler Havuzda Yüzdüler
Yuntdağı’nda sağlıksız ve tehlikeli sulama kanallarına giren çocuklara yönelik başlattığı projeyi sürdüren Yunusemre Belediyesi, 14 çocuğu daha Olimpik Yüzme Havuzu ile tanıştırdı.

- Yuntdağı’nda sağlıksız ve tehlikeli sulama kanallarına giren çocuklara yönelik başlattığı projeyi sürdüren Yunusemre Belediyesi, 14 çocuğu daha Olimpik Yüzme Havuzu ile tanıştırdı.

Yuntdağı’ndan getirilen 14 çocuk, kırsaldaki tehlikeli ve sağlıksız sulama kanalları yerine Olimpik Havuz’da yüzerek eğlendi. Daha önceden şehir merkezindeki çocukları kırsal hayatla tanıştıran, kırsal hayattaki çocukları ise şehir merkezine getirerek lunaparkta eğlenmelerini sağlayan, ayrıca kırsal alanlardaki kadınları şehir merkezinde gezdirerek lunaparkta eğlendiren Yunusemre Belediyesi son projesine hızla devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel öncülüğündeki ekipler Yuntdağı bölgesindeki Ortaköy, Kışla ve Küçük Sümbüller’de yaşayan 14 çocuğu ilk önce Yunusemre Belediyesi’ne getirdi. Çocuklar öğle yemeğini yemesinin ardından belediyeyi gezdi. Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya çocuklar ile yakından ilgilendi. Çocuklar belediye hakkında bilgi sahibi oldu. Havuzda yüzmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar köyde bulunan göl ve sulama kanlarında çok sayıda boğulma tehlikesi olduğunu belirterek Yunusemre Belediyesi sayesinde daha güvenli ve sağlıklı sularda yüzdüklerini dile getirdi.

Sosyal projelere devam ettiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, “Yunusemre Belediyesi olarak başlattığımız proje kapsamında sulama kanallarında tehlikeli bir şekilde yüzen çocuklarımızı güvenli ortamlara getirip yüzmeyi öğretiyoruz. Burada aynı zamanda eğlenmelerini sağlıyoruz. Antrenörler eşliğinde güvenli bir şekilde yüzüp eğleniyorlar. Çok keyifli bir proje oldu. Projemiz devam edecek” dedi. “Her zaman desteğimizi vereceğiz” projesine destek verdiklerini ifade eden Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tokay, “Genlik Spor Müdürlüğü’müze ait Olimpik Yüzme Havuzu Yunusemre Belediyesi’nin güzel bir projesine ev sahipliği yapıyor. Sağlıksız bir şekilde çocuklarımız kanallarda yüzerek boğulma tehlikeleri yaşıyorlar. Bu tehlikelerden korumak için elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmak için Yunusemre Belediyesi’nin kırsal alanlardan getirdiği çocukları havuza getirmek istediler. Bizde destek olarak projenin içerisinde bulunduk. Her zaman bu projelere Yunusmere Belediyesi’ne desteğimizi vereceğiz” diye konuştu.

BELEDİYEYİ GEZDİLER HAVUZDA YÜZDÜLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.