Belen’de 200 Anasınıfı Öğrencisine Ağız Ve Diş Sağlığı Taraması Yapıldı

Belen’de 200 Anasınıfı Öğrencisine Ağız Ve Diş Sağlığı Taraması Yapıldı
Hatay’ın Belen İlçesi’nde Koruyucu Diş Sağlığı faaliyetleri kapsamında 200 Anasınıfı öğrencisine ağız ve diş sağlığı taraması yapılıp diş fırçası ile diş macunu dağıtıldı.Halk Sağlığı ile İl Milli Eği...

Hatay’ın Belen İlçesi’nde Koruyucu Diş Sağlığı faaliyetleri kapsamında 200 Anasınıfı öğrencisine ağız ve diş sağlığı taraması yapılıp diş fırçası ile diş macunu dağıtıldı.

Halk Sağlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Anaokulu öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıtılması ve öğrencilerin diş taraması ve eğitim verilmesi faaliyetlerine Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nuray Bakman ile birlikte katıldı.

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nuray Bakman; ilçe genelinde 5 ayrı okulda 60 ayını doldurmuş 200 anasınıfı öğrencisine yönelik ağız ve diş sağlığı taramaları ve flor vernik uygulamasının başlatıldığını, flor vernikin 25 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında uygulandığını açıkladı.

Etkinlik, Anasınıfı öğrencilerine Diş macunu ve diş fırçası seti dağıtımı, öğrencilerin diş muayenelerinin yapılması, ağız ve diş sağlığı eğitimi ile sona erdi.

HATAY’IN BELEN İLÇESİ’NDE KORUYUCU DİŞ SAĞLIĞI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA 200 ANASINIFI ÖĞRENCİSİNE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI YAPILIP DİŞ FIRÇASI İLE MACUNU DAĞITILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.