"Belge İstiyorsa Gazetelere Baksın"

Belge İstiyorsa Gazetelere Baksın
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MİT iddialarına ilişkin, "Davutoğlu belge istiyorsa gazetelere baksın" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MİT iddialarına ilişkin, "Davutoğlu belge istiyorsa gazetelere baksın" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Konyaaltı Belediyesi sınırları içinde bulunan emekliler kahvesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, partisinin bölge toplantısına katılmak üzere Antalya’ya geldi. Kendisine MİT’le ilgili tartışmaların sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “İki konuda düşüncemi söyleyeceğim. Bir, bu konu milletvekilimize sorulduğunda espri ile yanıt verdi. Anlaşılıyor ki Sayın Davutoğlu’nun espri zekası fazla gelişmemiş. Tabi espriyi zeki insanlar üretir. Önce CHP’li vekillerin MİT tarafından fişlendiğini gösteren belgeler gazetelerde yayınlandı. Bakın altını çiziyorum. Belgeler gazetelerde yayınlandı. Kendisi o dönemde Dışişleri Bakanıydı ve bunu sorgulamadıysa büyük bir hata yapmış. Belge istiyorsa gazeteleri açsın baksın orada belge görecek. MİT hangi gerekçe ile CHP’li vekilleri fişliyor. Efendim bunun belgesini göstersin. Belgesi gazetelerde yayınlandı."

Vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ ile ilgili olarak da bu durumun özel hayatıyla ilgili olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu "Kayınvalidem gerçekten bana emeği çok olan birisiydi. Gece geç saatlerde vefat ettiğini öğrendim, yarın Tunceli’de olup cenazesini defnedeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.