BEM-BİR-SEN KADINLARI UNUTMADI

BEM-BİR-SEN KADINLARI UNUTMADI
Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Kahveci: “Biz sadece ücret sendikacılığı yapmıyoruz. Üyelerimizin her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz."

Memur-Sen Konfederasyona bağlı olan Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’nde bayan personellere birer gül takdim ederek günlerini kutladı.

Sendika olarak her zaman üyeleriyle hemhal olan bir sendika olmaya çalıştıklarına dikkat çeken Şube Başkanı Kahveci: “Biz sadece ücret sendikacılığı yapmıyoruz. Üyelerimizin her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle büyükşehir belediyemizde ve ilçe belediyelerimizde görevli bayan arkadaşlarımızın kadınlar gününü kutlayarak tebrik ettik.

Kadın annedir, şefkatlidir ve çok önemlidir. Bundan dolayı Yüce dinimiz ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ diyerek kadına verilen önemi belirtmektedir.

Son zamanlarda yaşanan bazı olumsuz olaylara karşılık her zaman olduğu gibi yine Kadınlarımıza yapılan şiddete hayır diyor ve bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz” diye konuştu.

1-249.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.