Berkin Elvan Soruşturması Savcısı Rehin Alındı !

Berkin Elvan Soruşturması Savcısı Rehin Alındı !
Berkin Elvan soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz, odasında silahlı kişiler tarafından rehin alındı.Savcı Mehmet Selim Kiraz, katibi ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın 6’...

Berkin Elvan soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz, odasında silahlı kişiler tarafından rehin alındı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz, katibi ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın 6’ncı katında bulunan odasında rehin alındı. Savcının katibi bir süre sonra serbest bırakılınca güvenliğe haber verdi. Güvenlik kapıya geldiği sırada ise içeriden bir el silah sesi duyuldu. Yaşanan rehine eyleminin ardından aynı katta bulunan diğer savcılar dışarı çıkarıldı. Çelik yelek giyen polisler de uzun namlulu silahla rehine eyleminin yaşandığı kata geldi. Adliyedeki rehine eylemi devam ediyor.

Bu arada, rehin alınma fotoğrafı, yasa dışı bir örgüte yakınlığı ile bilinen kişilerin Twitter hesabından yayınlandı. DHKP-C’ye yakın bir siteden servis edilen fotoğraflarda, savcının başına silah dayandığı görüldü. Teröristler 5 talepte bulunurken, bu talepler karşılanmazsa saat 15.36’da savcının öldürüleceğini ifade etti.

Olayın ardından adliyeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.