Besiad Genç İş Adamlarını Bir Çatıda Topluyor

Besiad Genç İş Adamlarını Bir Çatıda Topluyor
Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Genç iş adamlarını bir çatıda topluyor.BESİAD geleneksel hale getirdikleri Perşembe toplantılarına da...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Genç iş adamlarını bir çatıda topluyor.

BESİAD geleneksel hale getirdikleri Perşembe toplantılarına da yeni projeleri olan Genç BESİAD’I konuştu. Yen bir proje ile Besiad’ın yan kolu olacak Genç BESİAD için çalışmalara başladıklarını üyeleri ile paylaştı.

Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden,BESİAD geleneksel Perşembe toplantı gündemini anlattı. Özden “Genç Besiad bizi çok heyecanlandıran bir projemizdir. Mimarı Ömer Faruk Dengiz’dir. Bodrum’da yaşayan gençlerimizin ekonomik ve sosyal hayatına hazırlamak,onların yanında yer almak ve Besiad’ın içerisinde yer almalarını sağlamak amacı ile oluşturduğumuz bir komitedir.’’şeklinde konuştu.

Özden’in konuşmasının ardından söz alan Ömer Dengiz’ Genç Besiad ile ilgili Besiad yönetim kurulunun vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum öncelikle. Genç BESİAD Kurulunun Amacı; Genç girişimciliği konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur. Kurul aynı zamanda genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur.

Genç BESİAD İcra Komitesinin görevleri arasında şunlar yer almaktadır ; Bodrum’daki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek. Girişimcilik kültürünün Bodrum’daki gençler arasında gelişmesine öncülük etmek. Girişimci ruhlu kişilere, bu özelliklerini daha etkili kullanabilmelerini sağlayacak, iş kurmayı düşünenlere kuruluş ve devamındaki işi sürdürme süreçlerinde ihtiyaçları olacak temel bilgileri vermek, yol göstermek amacıyla girişimcilik eğitimleri, seminer ve panel düzenlemek. Bodrum ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak sektörlerde girişimde bulunulmasına yardımcı olacak tedbirleri belirleme ve bu sektörlere genç girişimcileri yönlendirme ve teşvik etme gibi hedefler yer almaktadır.

BESİAD GENÇ İŞ ADAMLARINI BİR ÇATIDA TOPLUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.