Beşiktaş Avrupa sahnesinde

Beşiktaş Avrupa sahnesinde
UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Beşiktaş, Skenderbeu'yu konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Beşiktaş, Skenderbeu'yu konuk edecek. Karşılaşma öncesi siyah-beyazlı taraftar ise stadı doldurmaya başlamış durumda.

Beşiktaş'ın bu akşam Arnavut ekibi Skenderbeu'yu mağlup etmesi durumunda ise gözler Lokomotiv Moskova - Sporting Lisbon maçında olacak. Zira, Lizbon ekibi berabere kalır ya da mağlup olursa, siyah-beyazlı takım 3 puanını alıp gruptan çıkacak.

AVRUPA'DA 183. SINAV

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Arnavutluk'un Skenderbeu takımıyla bu akşam yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 183. karşılaşmasına çıkacak. Geride kalan 182 maçın 67'sini kazanan siyah-beyazlılar 37 müsabakada ise sahadan bir puanla ayrıldı. Beşiktaş, 78 karşılaşmada da rakiplerine mağlup oldu. Kara Kartallar, Avrupa'da oynadığı 183 sınavında 228 kez rakip ağları sarsarken, kendi kalesinde ise 257 gol gördü.

OLİMPİYAT STADI UĞURLU GELİYOR

Vodafone Arena Stadı'nın yapımının devam etmesi sebebiyle Spor Toto Süper Lig'deki bazı iç saha maçlarının yanı sıra Avrupa kupalarındaki karşılaşmalarını da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 10 maçta 5 galibiyet 4'te beraberlikle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlılar Olimpiyat Stadı'ndaki tek yenilgisini 3-1'lik sonuçla geçen sene Belçika'nın Club Brugge takımı karşısında aldı.

HEDEF İÇ SAHADA 50. ZAFER

Siyah-beyazlı takım Avrupa kupalarında kendi sahasında bugün 94. karşılaşmasına çıkacak. Geride kalan 93 maçta 49 galibiyet, 22 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan kara kartallar, bugün Skenderbeu'yu da mağlup edip iç sahada 50. zafere imza atmayı planlıyor.

2 OYUNCU SINIRDA

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında bu akşam Arnavutluk ekibi Skenderbeu'yu konuk edecek olan Beşiktaş'ta 2 isim ceza sınırında. Özellikle bu akşam siyah-beyazlıların gruptan çıkma ihtimali bulunması sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş'in kart sınırındaki iki oyuncu Mario Gomez ve Ersan Adem Gülüm'e kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

SKENDERBEU FARK ATTI

Beşiktaş'ın rakibi Skenderbeu geçen hafta Arnavutluk Süper Ligi'nde Terbuni'yi evinde 4-0'lık skorla mağlup etti. Lider Partizan'ın 4 puan altında ikinci sırada yer alan Arnavutluk ekibi, bir önceki hafta Kukesi'ye deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında bu akşam Beşiktaş ile Skenderbeu arasında oynanacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Gil yönetecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'da oynanacak maç sırasında hava parçalı bulutlu olurken, yer yer sağanak yağışın da etkili olabileceği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.