Beşiktaş Belediyesi İle Hekimhan Belediyesi Kardeş Oldu

Beşiktaş Belediyesi İle Hekimhan Belediyesi Kardeş Oldu
İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile Malatya Hekimhan Belediyesi, düzenlenen törenle kardeş belediye oldu.

- İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile Malatya Hekimhan Belediyesi, düzenlenen törenle kardeş belediye oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 'Batıdan Doğuya Kardeş Belediyeler Projesi' kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile Malatya Hekimhan Belediyesi kardeş oldu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcıları ile encümenler, 'Batıdan Doğuya Kardeş Belediyeler Projesi' kapsamında Hekimhan'a geldi.

AĞBABA: "BEŞİKTAŞ, HEKİMHAN'A KARDEŞ OLDU"

Hekimhan İlçe meydanında düzenlenen etkinlikte konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Hekimhanlılar, yerel seçimlerde CHP'ye oy verdi Kimi seçtiniz? Aliseydi Millioğulları'nı seçtiniz. Biz size bir de Murat Hazinedar'ı veriyoruz. Murat Hazinedar, İstanbul'umuzun, Beşiktaş'ımızın, göz bebeğimizin belediye başkanı. Onun dostluğu ve kardeşliği Hekimhan için önemli. 'Batıdan Doğuya Kardeş Belediyeler Projesi'nde en önemli görev ağabeylere düşüyor. Hekimhan, Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini kendisine dost yaptı. Özgürlüğün ve demokrasinin başkenti, isyanın başkenti, çarşının başkenti Beşiktaş, Hekimhan'a kardeş oldu" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, Hekimhan'ın kardeşliği ve dostluğu en iyi bilen ilçelerden olduğunu ifade ederek, "Burada herkes, düşüncesi ne olursa olsun birbiriyle kardeş, kucaklaşmış ve dost. Tabii bu kardeşlik de, Hekimhan'a yeni biz vizyon katacak. Hekimhan daha fazla gelişecek ve katkı alacak" diye konuştu.

HAZİNEDAR: "HEKİMHAN'A KATKI SUNACAĞIZ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, Hekimhan'a katkı sunacaklarını belirterek, "Ben buraya bir şey vermeye gelmedim. Ben bir şeyler almaya geldim. Ne almaya geldim? Aliseydi ağabeyim 4 dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. 4 dönem nasıl belediye başkanı olunur? Onu öğrenmeye geldim. Yurttaşına, köylüsüne, hemşerisine ve muhtarına kendisini nasıl sevdirmiş? Onu öğrenmeye geldim. Yani sevgiyi, milletle muhabbeti öğrenmeye geldim. Şair diyor ki, 'Sırat'tan incedir sevda köprüsü, beraber geçelim tut ellerimden.' Anlıyorum ki o bu dünyada sıratı geçmiş. Sizin elinizden tutarak geçmiş, şimdi de inşallah ben onun elinden tutacağım ve sıratı beraber geçeceğiz. Çünkü öbür dünyanın sıratı bu dünyada. Bizim örfümüzde eli boş gelmek yok. Hekimhan'a birçok şey düşünüyoruz. Bunları hep beraber gerçekleştireceğiz. Öncelikle yazlık düğün salonu ihtiyacı varmış. Düğün salonunuz hayırlı uğurlu olsun. Beşiktaş-Hekimhan düğün salonunu en kısa sürede gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları da, Hekimhan'ın CHP'nin kalesi olduğunu kaydederek, "Hekimhan'da, sağcısıyla solcusuyla, bizi desteklesin desteklemesin çağdaş ve demokratik bir ortam vardır. Türkü'yle Kürdü'yle, Alevisi'yle Sünnisi'yle insanlarımız kardeşçe yaşamaktadır" dedi.

Beşiktaş Belediyesi'nin anons otobüsünde Beşiktaş taraftarının da söylediği 'Gücüne Güç Katmaya Geldik' marşı ile Malatya türküleri çalındı.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ İLE HEKİMHAN BELEDİYESİ KARDEŞ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.