Beşiktaş Belediyesi’nden Arguvan’a Çöp Kamyonu Gönderildi

Beşiktaş Belediyesi’nden Arguvan’a Çöp Kamyonu Gönderildi
İstanbul’un Beşiktaş İlçe Belediyesi tarafından, Malatya’nın Arguvan İlçe Belediyesi’ne çöp kamyonu hibe edildi.

- İstanbul’un Beşiktaş İlçe Belediyesi tarafından, Malatya’nın Arguvan İlçe Belediyesi’ne çöp kamyonu hibe edildi.

CHP’nin kardeş belediye projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Belediyesi ile Arguvan Belediyesi kardeş belediye olmuştu. Proje kapsamında Beşiktaş Belediyesi Arguvan Belediyesi’ne çöp kamyonu gönderdi. Arguvan’da yoğun bir katılım ile aracın tanıtımı gerçekleştirilirken Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür etti.

Başkan Mehmet Kızıldaş, Kardeş Belediyecilik Projesinin mimarı olan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya da teşekkür ederek, “Türkiye’ye bu projeyi duyurmaya ve yaygınlaştırmaya devam etmektedir. Kardeş Belediyecilik projesinin amacının kendi bütçeleri ile imkansızlıklar yaşayan küçük ölçekli Belediyelere, Maddi anlamda güçlü olan belediyeler ile kardeş yapılması önemli bir çalışma olarak devam etmekte ve Türkiye’de giderek yaygınlaşmaktadır. Hizmet noktasında, maddi, manevi ve proje anlamında kardeş belediyecilik projesi adı altında destek veren Genel Başkan Yardımcımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kardeş Belediye projesi kapsamında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın geçtiğimiz günlerde Arguvan’a geldiğini ve oldukça sıcak bir ortamda karşılandığını belirten Başkan Kızıldaş, “Arguvanlılarda Beşiktaş Belediyesi Başkanı ve ekibini bağrına basmıştı. O gün yapılan haberler de Yerel ve Ulusal Medya’da geniş yer bulmuştu. Çöp Toplama Kamyonu yapılan protokol’ün sonrasında ilçemize ulaşmış oldu. Bugünden sonra hizmet vermeye başlayacaktır. Sayın Hazinedar’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Araç tanıtım törenine Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Belediye Başkan Yardımcısı Kanber Yıldırım, CHP Arguvan İlçe Başkanı İbrahim Çopur, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire müdürleri, belediye personeli, bazı mahalle muhtarları, CHP Gençlik Kolları Başkanı Derviş Özfırat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ARGUVAN’A ÇÖP KAMYONU GÖNDERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.