Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı bu akşam

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı bu akşam
Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Beşiktaş, bu akşam Ukrayna tamsilcisi Dinamo Kiev'i konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Beşiktaş, bu akşam Ukrayna tamsilcisi Dinamo Kiev'i konuk edecek.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçı Vodafone Arena'da bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Siyah-beyazlılar için Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor. İlk maçta Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş'in öğrencilerinde hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena'da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

GÜNEŞ, KADRODA DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Dinamo Kiev ile oynanacak karşılaşmada kadroda değişikliğe gitmesi beklenirken, kalede Tolga Zengin'e yer verilecek. Sağ bekte istenen form düzeyini yakalayamayan Gökhan Gönül'ü kulübeye çekecek olan deneyimli çalıştırıcı, Beck'i tekrar sahaya sürecek. Stoperde Marcelo - Tosic ikilisi yine yerini korurken sol bekte Adriano yer alacak. Caner'in ise sol açıkta görev alması bekleniyor. Orta sahada Atiba - Gökhan ikilisini bozmayacak olan Şenol Güneş'in sağ kanatta ise Quaresma'yı sahaya sürmesi muhtemel. Deneyimli çalıştırıcı, Talisca'ya forvet arkasında görev verecekken, Aboubakar ise Cenk'ten formayı alarak gol arayacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.