Beşiktaş Gol Oldu Yağdı

Beşiktaş Gol Oldu Yağdı
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, 4. hazırlık maçında Slovenya takımlarından Zavrc’ı 5-0 mağlup etti. Avusturya’da yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, bu akşam hazırlık maçında Sl...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, 4. hazırlık maçında Slovenya takımlarından Zavrc’ı 5-0 mağlup etti.

Avusturya’da yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, bu akşam hazırlık maçında Slovenya 1. Lig takımlarından Zavrc ile karşı karşıya geldi. Ilz Stadı’ndaki mücadeleye siyah-beyazlılar; Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan, Kerim Frei, Cenk Tosun 11’yle çıktı. Yeni transfer Rhodolfo maça 11’de başlarken, Quaresma ise 73. dakikada oyuna girdi.

Maça etkili başlayan Beşiktaş, 30. dakikada Cenk Tosun ile 1-0 öne geçerken, 45. dakikada Ersan’ın attığı golle siyah-beyazlılar soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda da Beşiktaş etkili futbolunu sürdürdü. 70. dakikada Oğuzhan Özyakup, farkı 3’e çıkardı. 88. dakikada İsmail Köybaşı takımının 4. golünü kaydederken, 90. dakikada Mustafa Pektemek skoru belirledi: 5-0.

Beşiktaş daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Sturm Graz’a 2-0 mağlup olmuş, Lille ile 0-0 ve Nice ile de 2-2 berabere kalmıştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.