Beşiktaş, Hereford United Maçını Farklı Kazandı

Beşiktaş, Hereford United Maçını Farklı Kazandı
Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hereford United ile oynadığı hazırlık maçını 6-0 kazandı. Siyah-beyazlılar mücadeleye; Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı...

Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hereford United ile oynadığı hazırlık maçını 6-0 kazandı.

Siyah-beyazlılar mücadeleye; Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Muhammed Demirci, Uğur Boral, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Filip Holosko ilk 11 ile çıktı. Oyuna hızlı başlayan Beşiktaş 9. dakikada Cenk ile ağları havalandırdı. Ardından baskısını arttıran siyah-beyazlılar farkı hızla açmaya başladı. 15. dakikada Holosko’nun pasında Cenk, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 23. dakikada ise Holosko, Oğuzhan ve Cenk paslaşarak ceza sahasına girdiği sırada Cenk Tosun farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. İlk yarı 3-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan Beşiktaş, 61. dakikada Mustafa Pektemek’in golü ile farkı 4 yaptı. (4-0) 82. dakikada ise İsmail Köybaşı ve 86. dakikada yine Mustafa Pektemek ağları havalandırdı. Mücadele Beşiktaş’ın 6-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.