Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güne...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman dayanıklılık, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. 3 grup halinde 5’e 2 çalışması, alan savunmasının yer aldığı maçın ardından, kondisyon ve dayanıklılık koşularının yapıldığı çalışmalar ile antrenman sona erdi.

Antrenmana milli takımlarda bulunan Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Alaxander Milosevic, Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Cenk Tosun katılmadı. Ayrıca antrenmana altyapı oyuncularından Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü ve Hüseyin Yılmaz da katıldı.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.