Beşiktaş’a Coşkulu Karşılama

Beşiktaş’a Coşkulu Karşılama
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Gaziantep’e geldi. Siyah-beyazlı ekibi havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.Ligin 3. hafta...

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Gaziantep’e geldi. Siyah-beyazlı ekibi havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Ligin 3. hafta mücadelesinde yarın saat 21.15’te Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekip, özel bir uçakla 17.15’te Gaziantep Havalimanı’na geldi. Kafilenin havaalanına gelişinde çok sayıda Beşiktaş taraftarı coşkulu tezahüratlarla karşıladı. Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüsün önü taraftarlar tarafından kesilerek meşaleler yakıldı. Havalimanından kalacakları otele hareket eden Beşiktaş’ın kadrosunda, ”Tolga Zengin, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Andreas Beck ,Ersan Gülüm,Luiz Rhodolfo, Alexander Miloseviç, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Dusko Tosic, Kerim Frei, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Mustafa Pektemek, Mario Gomez ve Cenk Tosun" yer aldı. Yıldız oyuncu Ricardo Quaresma ise cezası sebebiyle Gaziantep’e getirilmedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.