Beşiktaş’a Sakatlardan İyi Haber

Beşiktaş’a Sakatlardan İyi Haber
Beşiktaş Sağlık Ekibi Sorumlusu ve A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, futbolcuların sağlık durumu hakkında konuştu. Beşiktaş Doktoru Ertuğrul Karanlık, siyah-beyazlı futbolcuların sağlık durumlarıyla...

Beşiktaş Sağlık Ekibi Sorumlusu ve A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, futbolcuların sağlık durumu hakkında konuştu.

Beşiktaş Doktoru Ertuğrul Karanlık, siyah-beyazlı futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

SERDAR KURTULUŞ İYİ DURUMDA

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında Sivasspor ile oynanan maçta sakatlanan siyah-beyazlı futbolcu Serdar Kurutuluş’un durumu ile ilgili konuşan Ertuğrul Karanlık, "Serdar Kurtuluş çalışmalarına devam ediyor ve durumundan memnunum. İyiye gittiği için bugün yürüyüşlere başladı. Yakın zaman içerisinde bisikletle de çalışmaya başlayacak. Durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim" dedi.

"SON RAPORLARA BAKTIĞIM ZAMAN HIZLA İYİYE GİTTİĞİNİ GÖRDÜM"

Beşiktaşlı Jose Sosa’nın sakatlığı ile ilgili de açıklamalar yapan Karanlık, Arjantinli yıldızın da tıpkı Serdar Kurtuluş gibi iyi durumda olduğunu belirterek, "Sosa konusunda herhangi bir sıkıntımız yok ve çalışmalarına devam ediyor. Son raporlara baktığım zaman hızla iyiye gittiğini gördüm. İyileşmek için o kadar çok çalışıyor ki, bu özverisinden dolayı yarın ona izin verdim. Pazar günü ise Jose Sosa ile yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.

"PEKTEMEK, YÜZDE YÜZE YAKIN BİR PERFORMANSA YAKLAŞTI"

Karanlık, Beşiktaş’ın genç yıldızı Mustafa Pektemek’in durumunu da değerlendirerek, "Mustafa Pektemek de Sosa ve Serdar Kurutuluş gibi iyiye gidiyor. Sakatlığında iki buçuk haftayı geride bıraktı. Yüzde yüze yakın bir performansa yaklaştı. Kayseri Erciyesspor maçında riske girmeden önümüzdeki hafta tam performansla Mustafa’yı takıma geri vereceğiz" şeklinde konuştu.

GÖKHAN TÖRE’DE HAFİF SAKATLIK

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda, Partizan karşısında 4-0 galip gelen siyah-beyazlı takımda iyi bir maç çıkaran Gökhan Töre ile ilgili de, "Partizan maçından önce Gökhan Töre, sağ kasık bölgesinde ağrısı olduğunu söyledi ve hemen tedavi ettik. Ardından hocamız ile konuşarak oynaması kararını verdik. Bugün Gökhan Töre ile ilgili kontrollerimizi yaptık ve sağ kasıkta 1. derece zorlama olduğunu tespit ettik. Gökhan’ın tedavisine hemen başladık" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ertuğrul Karanlık, İsmail Köybaşı’nın durumunun ciddi olmadığını, ancak kontrol amaçlı olarak MR çekileceğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.