"Beşiktaş’ın Üzerinde Oyun Oynandı"

Beşiktaş’ın Üzerinde Oyun Oynandı
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş’ın üzerine oynanan oyunlar, siyasetin o günkü ortamları ile Beşiktaş bir anda kötü günlere geldi” dedi.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İsviçreli saat fir...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş’ın üzerine oynanan oyunlar, siyasetin o günkü ortamları ile Beşiktaş bir anda kötü günlere geldi” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İsviçreli saat firması Hublot ile imzalanan işbirliği anlaşmasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sivasspor karşılaşması ile ilgili sorulan bir soru üzerine Orman, daha sezonun başında olduklarını hatırlatarak, "6. hafta geçti ve önümüzde çok uzun bir maraton var. Beşiktaş iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor, bütün ekip olarak. Yönetim kurulu, camia, futbol takımı, teknik heyet birliktelik içerisinde. Bütün branşlar için bir şeyler yapma gayreti içinde" dedi.

"MALİ KRİZLERİN İLKİNİ YAŞAYAN BİZİZ"

Orman, şu anda kulüplerdeki mali krizlerin ilkini kendilerinin yaşadığını vurgulayarak, "Her şeyde bir öncülüğümüz var, orada da ilki hemen hemen yaşadık. Sıkıntılı bir süreçten geliyoruz. Stadımız yok, yapmaya gayret ediyoruz. Kendi kaynaklarımızla yapıyoruz. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Zor bir süreç var önümüzde. Lig bitmiş, Beşiktaş şampiyon olmuş, stadı açılmış falan değil. Zorluklar var önümüzde. Bu futbol takımının, bu kulübün finanse edilmesi lazım. Paraların ödenmesi, stadın finanse edilmesi ve bir an evvel bitirilmesi lazım. Tabii ki seyredenlere seyir zevki vererek kazanmak hepimizi mutlu eden bir şey. Ama bir hafta sonrasında da devam etmesi gereken bir şey” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDE ÇOK SÜREÇ VAR”

“Hatırlıyorsunuz geçen sezon da lige başladık, 4 maç üst üste galibiyet aldık” diyen Başkan Orman, sözlerine şöyle devam etti:

“Sonra Beşiktaş’ın üzerine oynanan oyunlar, siyasetin o günkü ortamları ile Beşiktaş bir anda kötü günlere geldi. Bizim kendi işimizi iyi yapmamız ve kendi işimize konsantre olmamız lazım. Şu anda Beşiktaş UEFA Şampiyonu olmuş falan değil, daha önümüzde çok süreç var. Çok da abartmanın bir manası yok. Bizde şöyle bir şey var; yermeyi de övmeyi de biraz abartıyoruz, millet olarak öyleyiz ve sonra çöküşler yaşıyoruz. Şu anda iyi gidiyoruz. Bizim de gayretimiz arkadaşlarımızla beraber, bunu en iyi şekilde yapabilmek, devam ettirebilmek, istikrarı sağlayabilmek. Amacımız budur. Bu uzun bir maraton. 100 metrenin sonucuna değil de maratonun sonucuna herkes bakar. Biz şu anda daha 100 metrelerde, 200 metrelerde koşmaktayız. Daha önümüzde çok yol var.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.