Beşiktaşlı Başkan, Beşiktaşlı Çiftin Nikahını Kıydı

Beşiktaşlı Başkan, Beşiktaşlı Çiftin Nikahını Kıydı
Burdur’da yaşayan Ahmet Özbunar ve Sedef Akkaya çifti, Beşiktaş formalarıyla nikah kıydırdı. Çiftin nikahını ise Beşiktaşlı olan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kıydı.Burdur Belediyesi Nika...

Burdur’da yaşayan Ahmet Özbunar ve Sedef Akkaya çifti, Beşiktaş formalarıyla nikah kıydırdı. Çiftin nikahını ise Beşiktaşlı olan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kıydı.

Burdur Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen törende genç çifti Beşiktaş formaları ile görünce çok sevindiğini belirten ve kendisinin de koyu bir Beşiktaşlı olduğunu söyşleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Benim için çok özel bir nikah açıkçası. Özelliğine bir özellik daha katan siyah beyaz forma ile beni daha da açıkçası hem şaşırttılar hem de keyiflendirdiler" dedi.

Beşiktaşlı Sedef Akkaya ile Ahmet Özbunar’ın nikahını kıydıktan sonra genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Ercengiz, "Allah onları utandırmasın. Allah onlara kötü gün göstermesin, hep mutlu etsin. Ama tabi ki bir isteğim var. Ailesini seven, Atatürkçü evlatlar yetiştirmenizi rica ediyorum. Kaç çocuk yapacağınıza biz karışmıyoruz. Her zaman söylediğim gibi niceliklerle değil, niteliklerle ilgileniyoruz. Nitelikli, öncelikle sağlıklı, Atatürk’ü seven, ailesini seven evlatlarınız olsun" ifadelerini kullandı.

BURDUR’DA YAŞAYAN AHMET ÖZBUNAR VE SEDEF AKKAYA ÇİFTİ, BEŞİKTAŞ FORMALARIYLA NİKAH KIYDIRDI. ÇİFTİN NİKAHINI İSE BEŞİKTAŞLI OLAN BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ KIYDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.