Beşiktaşlı Futbolcuların Tur Sevinci

Beşiktaşlı Futbolcuların Tur Sevinci
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Yunanistan ekibi Asteras Tripolis ile 2-2 berabere kalarak gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ta futbolcular bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söylediler.

- UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Yunanistan ekibi Asteras Tripolis ile 2-2 berabere kalarak gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ta futbolcular bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Karşılaşma sonrası siyah-beyazlı takımın yıldız futbolcusu Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve kaleci Cenk Gönen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DEMBA BA: "EN İYİ MAÇIMI OYNAMADIM"

Beşiktaş'ın, Asteras Tripolis karşısında ilk golünü kaydeden Demba Ba, yavaş yavaş formunu bulduğunu belirterek, "İstediğimizi almamız önemliydi. İyi oynamadık ama yeterli skoru aldık. Hafta başında kişisel nedenlerle zorluklar yaşadım. En iyi maçımı oynamadım. Takım halinde bir puan aldık. Penaltılar bana aitti. Gökhan topu benden rica etti. Ben de bana yaptığı asistler karşılığında ona bir hediye verdim” dedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: "ÖNEMLİ OLAN TUR ATLAMAKTI"

Siyah-beyazlı takımın yetenekli oyuncularından Oğuzhan Özyakup ise, “Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Maça dengeli başladık. İki takım da pozisyonlar buldu. Öne geçtik. Her şey elimizdeydi ama duran toptan golü yedik. Atiba da atılınca zorlandık. Önemli olan tur atlamaktı ve bunu başardık. Büyük hedeflerimiz var. İlk hedefimize ulaştık. İnşallah daha ileri gideriz” diye konuştu.

CENK GÖNEN: "FARKLI BİR GALİBİYET ALABİLİRDİK"

Kaleci Cenk Gönen de farklı kazanabilecekleri mücadeleden beraberlikle ayrıldıklarını vurgulayarak, "Farklı bir galibiyet alabilirdik ama bir duran top golü yedik ve 10 kişi kaldık. Rakip üzerimize daha güçlü gelmeye başladı. Zemin de ağırdı. Puan alıp gruptan çıkmayı garantiledik. Tottenham’ı yenerek grubu lider tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.