Beşiktaşlı Yöneticilerden Tolgay Açıklaması

Beşiktaşlı Yöneticilerden Tolgay Açıklaması
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay, Tolgay Arslan transferine yönelik açıklamalarda bulundu.

- Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay, Tolgay Arslan transferine yönelik açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Gençlerbirliği maçtan 0-2 mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi maçtan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çebi, karşılaşmayla ilgili olarak, “İyi bir maçtı, yola devam ediyoruz. Kamp sonrası, 2. devrenin başlangıcıydı. Daha iyi olmamız gerektiğini de gözlemleyebiliyoruz. İnşallah, bundan sonra yeni yapılan transferlerin de katkılarıyla daha iyi noktalara doğru gideceğiz, hedefimize yavaş yavaş ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

“BEN İSTEMESEYDİM, BU TRANSFER OLMAZDI

Tolgay Arslan transferini istemediği iddialarını, “Ben istemeseydim bu transfer olmazdı” diye cevaplayan Çebi, Trabzonspor cephesinden gelen açıklamalar karşısında şu ifadeleri kullandı:

“Transferin şuanda geldiği nokta, bu söylentilerin tamamen yanlış olduğunu ifade ediyor. Ne benim, ne ailemin ne de Beşiktaş’ın hiç kimseye diyet borcu yoktur. Biz Tolgay’ı transfer ederken de bedelini ödeyerek transfer ettik. Benim ve ailemin Trabzonspor’a olan katkıları, jestleri onların yaptığından çok aşağı olduğunu zannetmiyorum. Zannediyorum çok canları yandı, üzüldüler; bunlara karşılık bir serzeniş, söylenecek bir şey aradılar bunu buldular. Ama çok büyük bir yanlış yaptılar. Buradan ben kınıyorum; yaptıkları hiç hoş bir şey değil.”

“AZİZ BEY, BEŞİKTAŞ’IN DEĞERİNİ TESPİT ETMEKTE ZORLANMIŞ”

Çebi, bir gazetecinin “Aziz Yıldırım’ın Galatasaray’ı kastederek ‘biz ve bizim değerimizde bir takım daha’ ifadesini nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna, “Aziz bey, herhalde Beşiktaş’ın değerini tespit etmekte zorlanmış. Böyle bir ifade kullanmışsa, bir daha oturup Beşiktaş’a bir bakmasını tavsiye ediyorum. Beşiktaş’ın marka değeriyle ilgili kimsenin böyle bir yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Bu şekilde bir ifade varsa; çok yanlış yapmış. Ne Beşiktaşsız bir lig, ne de Beşiktaşsız bir ‘3 büyükler’ lafı hiçbir zaman doğru değildir. Beşiktaş’ın değerini biz zaten gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz” diye cevap verdi.

ATALAY: “TOLGAY, KENDİSİ İSTEDİĞİ İÇİN BEŞİKTAŞ’A GELDİ”

Beşiktaş’ı 90 dakika boyunca destekleyen taraftara teşekkür eden Beşiktaş Yöneticisi Deniz Atalay, “İlk yarı kötüydük, 2. yarı toparladık. Özellikle 2. yarıda oyuna hareket geldi. Mutluyuz, Gençlerbirliği her zaman zor bir deplasmandır. İkinci yarıdaki oyunumuzdan dolayı mutluyuz. Önümüzdeki hafta da Ankara’dayız. Seyircilere de teşekkür etmek istiyorum, takımlarını 90 dakika desteklediler. Takımlarına nasıl destek çıkacaklarını, takımlarını nasıl destekleneceğini gösterdiler, o yüzden hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.

Tolgay Arslan transferini de değerlendiren Atalay, “Rakip takımlar da transfer döneminde devreye girdikleri zaman bu tip spekülasyonlar her zaman oluyor. O yüzden bunu şuanda gündemde tutmaya gerek yok, Tolgay artık Beşiktaşlı oldu. Kendisi istediği için geldi, Beşiktaş’ı tercih etti. Hiç kimse, kimseyi zorla bir takıma getiremez. Bundan sonra inşallah bize faydalı olacaktır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.