Beşiktaş’ta Toplu Sünnet Şöleni

Beşiktaş’ta Toplu Sünnet Şöleni
Beşiktaş Belediyesi, maddi imkansızlık nedeniyle sünnet olamayan 51 çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Sünnet olacak çocuklar ve aileleri, sünnet töreni öncesi kendileri için organize edilen gece de...

Beşiktaş Belediyesi, maddi imkansızlık nedeniyle sünnet olamayan 51 çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Sünnet olacak çocuklar ve aileleri, sünnet töreni öncesi kendileri için organize edilen gece de Faruk K konseriyle unutamayacakları bir gece yaşadı.

Beşiktaş Belediyesi sünnet olma imkanı bulamayan çocuklar için toplu sünnet şöleni düzenledi. Beşiktaş ve çevre illerden yaşları 5 ile 12 arasında değişen 51 çocuk için sünnet töreni öncesinde Çilekli Spor Tesislerinde yemek organize edildi. Faruk K’nın da şarkılarıyla renk kattığı gecede minikler ve aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sünnet olacak her çocuğu altın takarak tebrik etti. Çocukların her biriyle ayrı ayrı ilgilenen Başkan Hazinedar, gelecek yıllarda çevre illerden çok sayıda çocuğun katılımıyla sünnet şöleni yapılacağını söyledi.

“SENEYE SÜNNET ŞÖLENİNİ BÜYÜTECEĞİZ”

Aileleri ve çocukları ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Murat Hazinedar, ”Beşiktaş belediyemizin bu inancımızın, kültürümüzün ve geleneğimizin gereği olarak gerçekleştirdiğimiz bir şölendeyiz. Bana gülen yüzlere yönelen güzel ifadelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Şunu bilmenizi istiyorum. Beşiktaş’ta bu işleri yapmak zor. Beşiktaş’ta sünnet olacak çocuk bulmak da zor. Yani sünnet olmuyor değil bizimkiler de sadece bu noktada aileler kendileri yaptırıyor sünnetleri. Ama ben bu işi büyüteceğim. Seneye hem Beşiktaş hem Kağıthane hem komşu ilçelerden de çocukları alacağız ve sünnet ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“HEYECANLI VE MUTLUYUZ”

Oğlu sünnet olacağı için çok mutlu olduğunu belirten Çiğdem Karakaya isimli anne, "Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin” dedi.

İlk çocuğunu sünnet ettiren Nevin Cangüder de, “İlk çocuğum heyecanlı ve mutluyum. Oğlum erkekliğe ilk adımını atıyor. Allah herkese nasip etsin” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ, MADDİ İMKANSIZLIK NEDENİYLE SÜNNET OLAMAYAN 51 ÇOCUK İÇİN SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.