Beşiktaş’tan ’Hopa’ Çağrısı

Beşiktaş’tan ’Hopa’ Çağrısı
Beşiktaş Kulübünden "Türkiye ve Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı" başlığıyla yapılan açıklamada, selin vurduğu Hopa’ya gidecek Beşiktaş TIR’larına malzeme ve gıda yardımı yapılması istendi.Siyah-beyaz...

Beşiktaş Kulübünden "Türkiye ve Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı" başlığıyla yapılan açıklamada, selin vurduğu Hopa’ya gidecek Beşiktaş TIR’larına malzeme ve gıda yardımı yapılması istendi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hopa tarihinin en büyük felaketini yaşıyor. Dereler bu defa ölüm ve acı getirdi. Hopa ile dayanışma, acıları sarma ve simsiyah umutsuzluğu, bembeyaz kardeşliğimizle dağıtma zamanı. Türkiye’yi ve Büyük Beşiktaş taraftarını "Hopa’nın gücüne güç kat" kampanyasına çağırıyoruz. 3 Eylül’de Beşiktaş TIR’ları Hopa’ya hareket edecek. Hopa’nın temiz suya, giysiye, temizlik malzemelerine, gıdaya ihtiyacı var. Yardım ve katkılarınızı bize ulaştırın. Haydi! Hopa yeniden kalkacak ayağa ve yürüyecek güneşe" denildi.

Açıklamada, yardımlar için (0212) 236 17 17 numaralı telefonun aranması istendi ve yardımların 1 Eylül’den itibaren Barbaros Meydanı’nda kurulacak olan Kartal Yuvası çadırına ulaştırılabileceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.