Besni’de Kermes, Büyük İlgi Gördü

Besni’de Kermes, Büyük İlgi Gördü
Besni Halk Eğitimi Merkezi ve Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda...

Besni Halk Eğitimi Merkezi ve Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşen kermesin açılışından önce folklor ekibi gösteri düzenledi. Daha sonra kermesin açılışı protokol tarafından yapıldı. Açılışın ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.

3 gün boyunca devam edecek olan kermeste, öğrencilerin sene içerisinde yaptığı ürünler sergileniyor.

Açılışa Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S.Ahmet Bağcı, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

BESNİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE BESNİ SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KERMES BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.