Besni’de Öğrencilerden Asd’ye Ziyaret

Besni’de Öğrencilerden Asd’ye Ziyaret
Besni Atatürk Ortaokulu 5-C sınıfı öğrencileri Anadolu Sakatlar Derneği’ni ziyaret ederek Besni Şube Başkanı Ömer Arslan’ı derneğe katkı sağlamak için kapak kampanyası başlattıklarını söylediler.

- Besni Atatürk Ortaokulu 5-C sınıfı öğrencileri Anadolu Sakatlar Derneği’ni ziyaret ederek Besni Şube Başkanı Ömer Arslan’ı derneğe katkı sağlamak için kapak kampanyası başlattıklarını söylediler.

Aralarında çevre ve engellilere yardım grubu oluşturduklarını söyleyen öğrenciler, “Bizler Atatürk Orta Okulu 5-c sınıfı öğrencileri olarak sosyal bilgiler dersimizde haklarım, özgürlüklerim ve sorumluluklarım konularını öğrenirken, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Akif Bahçeci etkin vatandaş olmayı bizlere anlatınca, bizlerde etkin bir vatandaş olabilmek için arkadaşlarımız arasında çevre ve engellilere yardım grubu oluşturduk. Bizler grubumuz olarak amacımız çevremizi korumak, engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmak olacaktır. Bu konuda ilk faaliyetimiz olarak Besni sakatlar derneğini ziyaret etmeyi düşündük. Bu konuda bizleri kabul eden Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan’a teşekkür ediyoruz. Derneğimize katkı sağlamak için kapak toplama kampanyası başlatacağız. Hedefimiz 500 bin kapak toplamak” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ömer Arslan ise, öğrencilere teşekkür etti.

BESNİ’DE ÖĞRENCİLERDEN ASD’YE ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.