Beü Öğrencileri Hidroelektrik Santralini Gezdi

Beü Öğrencileri Hidroelektrik Santralini Gezdi
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri, Muş Alparslan-1 Hidroelektrik Santrali’ni gezdi.Teknik geziye 25 öğrenci ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölü...

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri, Muş Alparslan-1 Hidroelektrik Santrali’ni gezdi.

Teknik geziye 25 öğrenci ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sabir Rüstemli, araştırma görevlileri Ümit Budak, Oktay Barış ve Melih Yıldırım katıldı. Teknik gezide öğrenciler, yetkili mühendisler tarafından verilen bilgilendirme brifinginin ardından hidroelektrik santralinin jeneratör, türbin ve kumanda bölümlerini, ayrıca şalt sahasını ve baraj gövdesini gezdiler. Öğrencilerin bu gezi esnasında teorik olarak sahip oldukları bilgileri yerinde pekiştirme fırsatı bulduklarını söyleyen Prof. Dr. Sabir Rüstemli, “Gezinin hayata geçirilmesinde başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mahmut Doğru olmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ (BEÜ) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 3.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK TEKNİK GEZİ KAPSAMINDA MUŞ ALPARSLAN-1 HİDROELEKTRİK SANTRALİ ZİYARET EDİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.