Beylikdüzü’nde Göçük: 2 İşçi Toprak Altında Kaldı

Beylikdüzü’nde Göçük: 2 İşçi Toprak Altında Kaldı
Beylikdüzü’nde bir apartmanın temel atma çalışması sırasında oluşan toprak kayması sonucu 2 işçi göçük altında kaldı. Belden altı toprak altında kalan işçiler itfaiyenin çalışması sonucu çıkarılarak h...

Beylikdüzü’nde bir apartmanın temel atma çalışması sırasında oluşan toprak kayması sonucu 2 işçi göçük altında kaldı. Belden altı toprak altında kalan işçiler itfaiyenin çalışması sonucu çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Beylikdüzü Adnan Kahveci Meydanı’nda bulunan bir apartmanın temel atma çalışması sırasında meydana geldi. Yaşanan kazada iki işçi toprak altında kaldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belden altı toprak altında kalan işçiler, itfaiyenin çalışması sonucu çıkarıldı. Kazayı yaralı olarak atlatan işçiler hastaneye kaldırıldı.

Olaya tanık olan bir vatandaş, “Orası su aldığı için uçtu. Bir kişiyi çıkardık. İtfaiyeye haber verdik. Onlar da hemen geldi” dedi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE BİR APARTMANIN TEMEL ATMA ÇALIŞMASI SIRASINDA OLUŞAN TOPRAK KAYMASI SONUCU 2 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI. BELDEN ALTI TOPRAK ALTINDA KALAN İŞÇİLER İTFAİYENİN ÇALIŞMASI SONUCU ÇIKARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.