Beyoğlu’nda Otomobiller Kundaklandı

Beyoğlu’nda Otomobiller Kundaklandı
Beyoğlu’nda terör örgütü yandaşları otomobilleri kundakladı. 4 otomobil kullanılamaz hale geldi. Gece saat 01.00 sıralarında yüzleri maskeli bir grup, Piyalepaşa Mahallesi Sosyal Meskenler Sokak üzeri...

Beyoğlu’nda terör örgütü yandaşları otomobilleri kundakladı. 4 otomobil kullanılamaz hale geldi.

Gece saat 01.00 sıralarında yüzleri maskeli bir grup, Piyalepaşa Mahallesi Sosyal Meskenler Sokak üzerinde park halinde bulunan otomobilleri benzin dolu poşetlerle kundaklamaya çalıştı. Poşetlerle getirdikleri benzinlerle 4 adet otomobili kundaklayan yüzleri maskeli grup sokak sakinlerinin durumu fark etmesiyle olay yerinden koşarak kaçtı. Kaçan şahıslar beraberlerinde getirdikleri benzin dolu poşetleri de park halindeki otomobillerin üzerinde bıraktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye geldi. Kundaklanan otomobillerde itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Kendi imkânlarıyla yanan otomobillere ilk müdahaleyi yaptıklarını ifade eden bir mahalle sakini,” Tam yatmak üzereydik. Alt komşunun sesiyle uyandık. Camdan baktığımızda araçlarda alev vardı. Dışarı çıktığımızda araçların hepsinde benzin torbaları vardı. Kovalarla kendi imkânlarımızla araçları söndürdük. Durumu fark etmemiş olsaydık yaklaşık 20 araç yanmış olurdu” şeklinde konuştu. Mahalleli olarak bu durumdan rahatsız olduklarını vurgulayan bir başka mahalle sakini ise,” 40 yıldır bu mahallede böyle bir durumla karşılaşmamıştık. Bu mahallede oturanların yüzde 90’ı Güneydoğu ve Doğu Anadolu kökenlidir. Bunları yapanları kınıyoruz. Provokasyon yapmaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımızı sağduyuya çağırıyoruz. Böyle şeyler hoş değil” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.