Bgc Yönetimi Göreve Hızlı Başladı

Bgc Yönetimi Göreve Hızlı Başladı
Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanlığı’na seçilen Bülent Velioğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, rahatsızlıkları nedeniyle istirahat eden eski cemiyet başkanı Raif Yavuz ve Köroğlu Gazetesi Köşe Yazarı Mustafa Namdar’ı evlerinde ziyaret ettiler.

- Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanlığı’na seçilen Bülent Velioğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, rahatsızlıkları nedeniyle istirahat eden eski cemiyet başkanı Raif Yavuz ve Köroğlu Gazetesi Köşe Yazarı Mustafa Namdar’ı evlerinde ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı Caner Güngör’den devralan Bülent Velioğlu, yeni yönetimiyle birlikte gaza bastı. BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde dinlenen eski cemiyet başkanlarından Raif Yavuz ve Köroğlu Gazetesi Köşe Yazarı Mustafa Namdar’ı evlerinde ziyaret ettiler. Cemiyetin genç üyelerini karşılarında görünce büyük sevinç yaşayan Yavuz ve Namdar, başkan Velioğlu ve yeni yönetimine başarılar diledi.

BGC Başkanı Bülent Velioğlu da ziyarette yaptığı açıklamada, “Cemiyetimizde her siyasi görüşten gazeteci arkadaşlarımız var. Bizim için önemli olan bütün farklı görüşleri ayırt etmeden birlik beraberlik içinde çalışmak. Bunun için de büyüklerimizle sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

BGC YÖNETİMİ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.