Biga Kent Konseyi’nde Görev Dağılımı Yapıldı

Biga Kent Konseyi’nde Görev Dağılımı Yapıldı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Seçimli Genel Kurulun ardından yeni seçilen Biga Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, Kent Konseyi ofisinde bir araya geldi.

- Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Seçimli Genel Kurulun ardından yeni seçilen Biga Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, Kent Konseyi ofisinde bir araya geldi.

Biga Kent Konseyi Yönetim Kurulu Görev dağılımı ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Çemberimde Gül Oya Yemek Yarışması, gündem maddeleri olarak tartışıldı. Sedat Şahin’in Başkanlığındaki Biga Kent Konseyi Yönetimde görev dağılımı ise şöyle oldu; Başkan Yardımcısı Yasin Gülşen, Yazman Erol Şener, Yazman İrfan Çınar, Kadın Meclisi Başkanı Gülgün Çako, Gençlik Meclisi Başkanı Alp Tekin Tasar. Yönetim Kurulu üyeleri Adil Can, Cahit Tüngür, Mesut Koyuncu, Şenol Gençoğlu.

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından, diğer gündem maddesi olan yemek yarışması görüşüldü. Çemberimde Gül Oya Lezzet Yarışmasının, Hamur İşi Tatlılar, Hamur İşi Tuzlular olmak üzere 2 kategoride yapılması kararlaştırıldı. Yarışmaya başvurular 5 Eylül tarihine kadar sürecek.

BİGA KENT KONSEYİ’NDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.