Bigadiç Süt Birliği’nde Seçim Heyecanı

Bigadiç Süt Birliği’nde Seçim Heyecanı
Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’nde seçim heyecanı yaşandı. Seçimi kazanan Murat Değer güven tazeledi.Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’nde başkanlık seçimi yapıldı. Seçime Bigadiç Belediyesi meclis üye...

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’nde seçim heyecanı yaşandı. Seçimi kazanan Murat Değer güven tazeledi.

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’nde başkanlık seçimi yapıldı. Seçime Bigadiç Belediyesi meclis üyesi Resul Bintepe, Bigadiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Saran, Balıkesir Kırsal Kalkınma Şube Başkanı Mehmet Bala, Bigadiç İlçe Tarım Müdürü Tezcan Koç, Bigadiç Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, Bigadiç Şubesi Halkbankası Müdürü Devrim Önder, Bigadiç Denizbank Şube Müdürü Nihat Paş ve Bigadiç Ziraat Bankası Şube Müdürü Mehtap Bozhan ve bir çok üye katıldı.

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı için beyaz listeden Murat Değer ve sarı listeden Ahmet Kırtepe olmak üzere 2 aday yarıştı. Seçim sonucunda açılan sandıklarda 737 oy kullanıldı. Bu oylardan 723 oy geçerli, 14 oy geçersiz sayıldı. Oy tasnifi sonucunda Murat Değer 496 oy, Ahmet Kırtepe 227 oy aldı. Bu sonuçlara göre Murat Değer seçimi yeniden kazanarak güven tazelemiş oldu.

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer yapmış olduğu açıklamada "Her zaman Birlik olarak amacımız Bigadiç ve çevresinde hayvancılığı geliştirmek ve süt üreticilerinin daha fazla gelir elde etmelerini sağlamaktır.Bu seçimde beni destekleyen veya desteklemeyen herkese elimden gelen bütün yardımı yapacağıma emin olabilirsiniz" dedi.

BİGADİÇ SÜT BİRLİĞİ'NDE SEÇİM HEYECANI YAŞANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.