Bilal Erdoğan, 3 şehit veren aileyi ziyaret etti

Bilal Erdoğan, 3 şehit veren aileyi ziyaret etti
Ankara Kızılcahamam'da demokrasi nöbetine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, darbe girişimine karşı 3 şehit veren aileyi...

Ankara Kızılcahamam'da demokrasi nöbetine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, darbe girişimine karşı 3 şehit veren aileyi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Recep Tayyip Erdoğan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kocaeli Milletvekili Akif Yılmaz ve Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Ankara Kızılcahamam'da demokrasi nöbetine katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda konuşma yapan heyet, konuşmaların ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kaymakam Mehmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve yönetimi, Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe protokolü ile birlikte 15 Temmuz darbe olaylarında 3 şehit veren Gülşen Ailesi'ni ziyaret etti. Heyet, şehit olan Mehmet Gülşen, Hakan Gülşen ve Lütfi Gülşen'in ailesine ve ilçeye başsağlığı dileklerini iletti. Şehitlerin kardeşi Nizami Gülşen ve aileleri ile sohbet eden Erdoğan ve yetkililer, kahramanlara minnet duyduklarını ifade ettiler.

Bilal Erdoğan, 3 şehit veren aileyi ziyaret etti

Bilal Erdoğan, 3 şehit veren aileyi ziyaret etti

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.