Bilal Kısa'dan Transfer İddialarına Cevap

Bilal Kısadan Transfer İddialarına Cevap
Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

- Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş kendi evinde, Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Akhisar Belediyesporlu futbolcu Bilal Kısa, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Kısa, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"İlk yarı ortalarda, ikinci yarı ise oyunun mutlak hakimi bizdik. Maç 1-0 iken 1-1'i yakalayabilirdik. İkinci yarıda Gekas'ın çok net bir pozisyonu vardı. Bugün burada belki tecrübesizliğimizden dolayı mağlup ayrıldık. Bu ağır sahaya rağmen çok iyi pas yaptık. Bu umut verici. Ama 7-8 haftadır da kazanamıyoruz. Bunun da stresi var. Şimdi önümüzde Rizespor maçı var. O maçta iyi bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz."

Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberlerin sorulması üzerine Bilal Kısa, "Hamza hocayla hiç konuşmadım. Şuanda öyle bir teklif gelmedi. Başkanımız da bu konu hakkında açıklama yaptı. Önümüzde iki hafta var. Teklif geldiği zaman kulüpler karar verir. Sonuçta buranın sözleşmeli futbolcusuyum. Buraya karşı vurdum duymaz olamam. Üzerimde çok hakları var" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.