Bilecik 1. Amatör Ligi

Bilecik 1. Amatör Ligi
Bilecik 1. Amatör lig 13’üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdaresi Spor, deplasmanda Bozüyük Güneşspor’u 4-1 yendi.

- Bilecik 1. Amatör lig 13’üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdaresi Spor, deplasmanda Bozüyük Güneşspor’u 4-1 yendi.

Bozüyük Sentetik sahada oynanan müsabakaya iyi başlayan Bilecik İl Özel İdaresi Spor, maçın 23’üncü dakikasında İbrahim Kiraz ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar ile geçilen ilk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı Bilecik İl Özel İdaresi Spor’un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı. İkinci yarıya iyi başlaya Bilecik İl Özel İdaresi Spor maçın 52’nci dakikasında Berkay Gezer ve 65’inci dakikasında İbrahim Kiraz ile bulduğu goller ile durumu 3-0'a getirdi. Bu goller sonrası maçı kontrolü altına iyice alan Bilecik İl Özel İdaresi Spor, maçın 83’üncü dakikasında Turgay Avcı'nın golü ile durumu 4-0 yaptı. Maçın 88’inci dakikasında Bozüyük Güneşspor Onur Bakar ile durumu 4-1'e getirdi. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken maçı deplasmanda Bilecik İl Özel İdaresi Spor 4-1 kazandı. Maçın 90’ıncı dakikasında Bozüyük Güneşspor Bilal Şimşek kırmızı kart görürken, bu galibiyet ile Bilecik İl Özel İdaresi Spor puanını 31 çıkarttı ve liderliğini korudu.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Bilecik İl Özel İdaresi Spor Antrenörü Hasan Kol, tamamı Bilecik’in gençlerinden oluşan bir kadro ile maça çıktıklarını belirterek, “Bu genç kadromuz ile çok çalışıyoruz. Bu çalışmanın neticesinde hak ettiğimiz bir yerdeyiz. Oyuncuları ile gurur duyuyoruz ve hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

BİLECİK 1. AMATÖR LİGİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.