Bilecik Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kalite Belgesi Almaya Hak Kazandı

Bilecik Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kalite Belgesi Almaya Hak Kazandı
Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürlüğü yetkililer...

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürlüğü yetkilileri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kalite anlayışının yerleştirilmesini, verimliliğin artırılmasını, etkin bir yönetim sisteminin geliştirilmesini, faaliyetlerin izlenmesi, kontrolü ve iyileştirilmesini, hizmet alanlar açısından memnuniyetin artırılarak, şikayetlerin azaltılmasını sağlamak amacıyla Bakanlık birimleri ile birlikte TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kurulmuş olup, belgelendirme işlemleri tamamlandığı belirtti. Açıklamada, "Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz, TSE dış tetkikçisi tarafından denetlenmiş olup, uygulamaların belgelendirmeye uygun olduğu tespit edilmiştir. Böylelikle İl Müdürlüğümüz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.