“Bilecik Kan Kardeşliği” Projesi

“Bilecik Kan Kardeşliği” Projesi
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eskişehir Kızılay Kan Merkezi arasında ortaklaşa yürütülen "Kan Bağışı, Can Bağışıdır" sloganıyla bütünleşen "Bilecik Kan Kardeşliği" projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

- Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eskişehir Kızılay Kan Merkezi arasında ortaklaşa yürütülen "Kan Bağışı, Can Bağışıdır" sloganıyla bütünleşen "Bilecik Kan Kardeşliği" projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilecik Bilim Sanat Merkezinde yapılan toplantıya, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Eskişehir Kızılay Kan Merkezi yetkilileri ve kasım ayında okulunda kan bağışı yapılacak olan okul idarecileri katıldı. Bilgilendirme toplantısında konuşan Altınkaynak, Eskişehir’de bu kampanya ile ilgili hatıralarını anlatarak, bütün idarecilerden desteklerini eksik etmemelerini istedi. Bu işin önemini vurgulayan Altınkaynak, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaç. Sadece lazım olduğunda değil, sürekli kan bağışında bulunmamız gerekir. İnsanlara faydalı olmak birinci vazifemiz ve bu yüzden bu işi benimseyerek yaparsak daha çok ihtiyaç sahibine kan ulaştırabilir. Bu sayede daha çok sayıda insanımıza faydalı olabiliriz” dedi.

Eskişehir Kızılay Kan Merkezi yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından kan bağışı kampanyası dahilinde ziyaret edilecek okulların tespiti ve ziyaret tarihlerinin görüşülmesiyle toplantı son buldu.

“BİLECİK KAN KARDEŞLİĞİ” PROJESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.