Bilecik Tso’dan Eğitim Seferberliği

Bilecik Tso’dan Eğitim Seferberliği
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Benim De Sıram Var” adlı projenin protokolü imzalandı.TSO ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Bilecik ge...

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Benim De Sıram Var” adlı projenin protokolü imzalandı.

TSO ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Bilecik genelinde okulların yenilenmesi ve öğrencilerinin daha modern şartlarda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla hayata geçirilen projenin imza töreni Bilecik TSO’da düzenlendi. İmza törenine, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim üyesi ve Bilecik TSO Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ali Acılar ve diğer ilgililer katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, duyarlı davranışları ve Bilecik’te eğitime ilgisini eksik etmeyen başta Bilecik TSO Başkanı ve yöneticileri olmak üzere TSO üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Geleceğe ve gençliğe yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu söyleyen Altınkaynak, “Bu vesile ile diğer illerde uygulamasını gördüğümüz, komple okul projelerinde de yardımsever vatandaşlarımızı ve işverenlerimizi, isimlerinin yapılan bu okul/kurumlara verilmesi suretiyle, eğitime yüzde 100 destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ise, eğitimin insanın yaşam kalitesini yükselttiğini belirterek, “Ülkemizin refah, istikrar ve rekabet gücüne katkıda bulunan, maddi, manevi ve kültürel değerlerini geliştirerek koruyan, gelecek nesillere aktaran olmazsa olmaz vazgeçilmez ertelenmez bir süreç. Okul öncesinden başlayarak eğitimin her basamağında bütün öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini arttırarak kendilerine güvenmelerini sağlamak, onların değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler üretebilme düşünce yapısına sahip, sürekli gelişime, değişime açık, girişimci ve üretken bireyler olarak yetiştirme gayreti içinde olmalıyız. Vergi İndirim Muafiyeti kapsamında olan projemize öncelikle odamız üyelerimizin ve eğitim gönüllüsü herkesin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

SAĞDAKİ İL MÜDÜRÜ SOLDAKİ TSO BAŞKANI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.