Bilecik’te Halterciler Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Bilecik’te Halterciler Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Halter branşı, çeşitli yaşlardan 20 sporcu ile faaliyetlerine devam ediyor.

- Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Halter branşı, çeşitli yaşlardan 20 sporcu ile faaliyetlerine devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, bedensel engelli sporcuların bu branşa göstermiş oldukları ilgiyi dile getirerek, şöyle konuştu:

“Bedensel engelli 4 sporcumuz Halter çalışmalarına başlatılmıştır. Bench Press kategorisinde sporcumuz Furkan Sertel kısa zamanda 105 kilo ağırlığı kaldırarak Türkiye ortalamalarına ulaşmıştır. Sporcumuz 2015 yılında yapılacak olan federasyon müsabakalarını sabırsızlıkla beklemektedir. Antrenmandaki derecelerini müsabaka ortamında tekrar etmesi halinde sporcumuzun Türkiye Şampiyonu ve Milli Sporcu olmasına kesin gözüyle bakıyoruz. Bir diğer engelli sporcumuz Nihat YEL ise, 65 kilo kaldırışıyla kendi kategorisinde bende varım diyor ve gelecek için umut vaat ediyor. İlimizde Halter branşına erkek sporcularımızın yanı sıra bayan sporcularımızda ilgi gösteriyor. Sporcularımızın ilimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum, sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından İl Müdürü Doyuk, haltercilerin antrenmanına katılarak sporculara destek verdi.

BİLECİK’TE HALTERCİLER ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.