Bilgi Evi Öğrencileri Gösterileriyle Büyüledi

Bilgi Evi Öğrencileri Gösterileriyle Büyüledi
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen 'Yedi İklim Bir Mevsim' programında sahneye çıkan bilgi evi öğrencileri, yaptıkları gösterileriyle beğenildi.

- Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen 'Yedi İklim Bir Mevsim' programında sahneye çıkan bilgi evi öğrencileri, yaptıkları gösterileriyle beğenildi.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri'nin düzenlediği 'Yedi İklim Bir Mevsim' programı, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Ünlü şovmen Sezgin Maden'in sunuculuğunu yaptığı programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, bilgi evi öğrencileri ve velileri katıldı.

Bilgi Evi öğrencilerine tam not veren Kaymakam Harun Kaya, bütün çocuklara on üzerinden on puan verdiğini belirterek "Hepsini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Benim bu güzel yurdumun her karesi farklı renklerle güzel. İzlediğimiz halk oyunları, memleketimizin her köşesindeki o güzel tadı, o güzel lezzeti yansıtıyor. Böylesine geniş yürekli, gönlü güzel, ruhu güzel insanlarla olmak beni çok mutlu etti” dedi.

''ÇOCUKLARIMIZA DAHA İYİ BİR DÜNYA BIRAKMALIYIZ''

Bilgi Evleri öğrencilerinin başarılarını bir kez daha kanıtladığını dile getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, şöyle konuştu: ''Bilgi evlerimizde çocuklarımızın derslerine yardım ederken aynı zamanda sosyal hayattan da kopmamaları, sosyalleşmeleri, arkadaşlık duygusunu kaybetmemeleri için bu tür organizasyonlarla tekrar buluşacağız. Çünkü, biliyoruz ki çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmanın yolu ancak daha iyi çocuklar yetiştirmekle mümkün. İşte bilgi evlerimiz, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın yetişmesinde büyük katkı sağlamaktadır.''

Küçükçekmecelilere bir de müjde veren Başkan Temel Karadeniz, 2015 yılında Kanarya Bilgi Evi'nin hizmete açılacağını söyledi. Öğrencilerin hazırladığı Yöresel Halk Oyunları Gösterileri beğenildi.

Kaymakam Harun Kaya ve Başkan Temel Karadeniz, Bilgi Evi Halk Oyunları öğretmenlerine çiçek takdim ederek, ülkemizin yöresel zenginliklerinin ve yemeklerinin tanıtıldığı sergiyi gezdi. Öğrencilerde, Başkan Karadeniz'e kendi özel çalışmaları olan Türkiye haritasını hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.