Bilgi Evleriyle Sınavlara Hazırlık Devam Ediyor

Bilgi Evleriyle Sınavlara Hazırlık Devam Ediyor
Sultangazi Belediyesi, Bilgi Evlerinde verdiği eğitimlerle öğrencileri sınavlara hazırlamayı sürdürüyor.

- Sultangazi Belediyesi, Bilgi Evlerinde verdiği eğitimlerle öğrencileri sınavlara hazırlamayı sürdürüyor.

Sultangazi 50. Yıl Kültür Merkezi, Sultançiftliği Mahalle Hizmet Tesisleri ve İsmetpaşa Cevher Dudayev Hizmet Tesisleri’ndeki Bilgi Evleri’ndeki kurslar başladı. Bilgi evlerinde verilecek kurslara ilkokul ve ortaokul öğrencileri başvurabiliyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen kurslardan 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde ise bin 500 öğrenci faydalandı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri için hafta içi verilecek kurslar ile öğrencilerin derslerine destek olunurken; Temel Eğitimden Ortaokula Geçiş(TEOG) sınavlarına da hazırlık yapılacak. 13 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan kurslarda ‘Türkçe, Fen ve Teknoloji, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce eğitimi verilecek.

11 ve 12’inci sınıf öğrencileri için ise ders etütleri ile Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) hazırlık kursları verilecek. 20 Eylül Cumartesi günü başlayacak kurslarda ise şu dersler yapılacak: “Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik-2, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya.”

Başvurular 10 Eylül Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.