Bilgi İşlemciler Bowling Turnuvasında Buluştu

Bilgi İşlemciler Bowling Turnuvasında Buluştu
Gaziantep ve Kahramanmaraş’ın Bilişim sektörünün önde gelen firmalarından olan Netova Teknoloji bowling turnuvası düzenleyerek şirket ve kurumların bilgi işlem personelleri ile bir araya geldi.

Gaziantep ve Kahramanmaraş’ın Bilişim sektörünün önde gelen firmalarından olan Netova Teknoloji bowling turnuvası düzenleyerek şirket ve kurumların bilgi işlem personelleri ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam merkezinde hizmet verenCrazy Games oyun salonunda gerçekleşen, Bowling turnuvasında şirket ve kurumların bilgi işlem personelleri bir araya gelerek hem sohbet etme imkanı buldular hem’ de kıyasıya yarıştılar.

Crazy Games oyun salonunda gerçekleşen turnuvaya 30 yakın firmadan 50 bilgi işlem personelinin katıldığı turnuva, heyecanlı ve çekişmeli dakikalara sahne olurken keyifli kareleri beraberinde getirdi. 10’takımın kıyasıya yarıştığı turnuvada,144 puanla AlaaddinÖzdemir birinciliği alırken 129 Puanla ikinciliği Şemi Atilla aldı, üçüncülüğü ise 117 Puan ile Ali kahveci kazandı.

netowa-bowling.jpg

Turnuvada guruplar halinde yapılan yarışmada dereceye girenlere,Netova Teknoloji Şirket müdürü Ergün Kalıç tarafından hediyeleri verdi.Kazananlar liderliğin sevincini yaşarken, dereceye giremeyen takımlar, belirli dönemlerde yapılması planlanan turnuvanın ikincisinin hesabını şimdiden yapmaya başladır.netowa-bowling-002.jpg

Turnuvaya katılan şirket ve kurumların bilgi işlem personelleri yoğun çalışma ortamının yorgunluğunu atmalarının yanı sıra şirket ve kurumlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın pekişmesini sağlayan bu etkinlik, aylardır bir araya gelemeyen meslektaşların bir araya gelmesini sağladı, bu etkinliklerinin sürekli olması gerektiğini belirtildi.

Şirket müdürü Ergün Kalıçyapmış olduğu açıklamada; “Kahramanmaraş’ta hizmet veren firma ve kurumlardaki bilgi işlem camiasıyla bir araya gelerek onlarla daha keyifli bir vakit geçirmek istedik. Bizim toplantılarımız genelde salon ağırlıklı oluyordu, biraz farklı bir ortam olsun istedik, sağolsun arkadaşlar bizleri kırmadı teşrif ettiler, keyifli ve çekişmeli bir bowling yarışmamız oldu. Yarışmada başarı elde eden arkadaşlarımıza küçük hediyelerimiz oldu. Bugün burada yaşadığımız bu tatlı ve keyifli, heyecanın aralıklarla bir araya gelerek tekrar yaşayacağımıza inanıyorum”. Dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.