Bilgili, İşitme Engelliler Federasyonu Başkanlığı'na Aday!

Bilgili, İşitme Engelliler Federasyonu Başkanlığına Aday!
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu başkanlığına aday olan İşadamı Faruk Bilgili memleketi Kahramanmaraş’a gelerek açıklamalarda bulundu.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu başkanlığına aday olan İşadamı Faruk Bilgili memleketi Kahramanmaraş’a gelerek açıklamalarda bulundu.

İşitme engelliler başkanını seçiyor… 14 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Olağanüstü Kongresi'nde başkanlığa aday olan ve çalışmalarını sürdüren İşadamı Faruk Bilgili memleketi Kahramanmaraş’a gelerek işitme engellilerle buluştu. 20 Aralık 2014 tarihinde yapılması düşünülen seçim, adaylardan Emin Sefil’in sahte evrak düzenlediği iddiasıyla 14 Şubat 2015’e ertelenmişti. O tarihte aday olmayan Bilgili yaptığı istişareler sonrasında 14 Şubat’ta yapılacak seçimde başkanlığa aday olduğunu açıklayarak çalışma yürütmeye başladı. 4 Şubat'ta yapılacak adaylık başvurusu için imza beyanı toplayan Bilgili Kahramanmaraş İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Kahramanmaraş'a çalışma arkadaşları ile birlikte gelen Faruk Bilgili burada İşitme Engelliler Derneği üyeleri ile bir araya gelerek sorunlar hakkında bilgiler aldı, açıklamalarda bulundu. Federasyonu borç batağından kurtaracağını belirten bilgili şöyle konuştu: "14 Şubat'ta yapılacak seçimler için mevcut delegasyondan aday başvuru beyanlarını alarak yeterliliği sağladığımızda inşallah adayım. Kahramanmaraş İşitme Engelliler Spor Kulübü bizim için çok önemli. Çünkü, ben de Kahramanmaraşlıyım ve harekatın merkezi olarak burayı görüyorum. İşitme engelliler çok büyük sıkıntı ve problem yaşıyorlar. Bu problemlerinde çözümünün Faruk Bilgili ve ekibi olduğunu görüyorum. Şu anda yaptığım tüm il ziyaretlerinin tamamında çok ciddi destekler aldım. Bu destek ve sevgilere layık olabilmek için seçime gideceğiz ve başarılı olabilmek için çalışacağız. Çeşitli dallarda sporcu bir geçmişim var. Ayrıca yıllardır bu camianın içindeyim. Geçmiş dönemlerde yönetimde bulundum. O yüzden federasyonun sorunlarını çok iyi biliyorum ve güçlü bağlantılarım sayesinde bu sorunların üstesinde geleceğime inanıyorum.

Mevcut yönetim, federasyonu 2 trilyon 400 bin lira borçlandırmış durumda. Bugün borç, borçla kapatılarak vaziyet idare edilmeye çalışılıyor. Kısmet olurda seçildiğim taktirde, gerek iş dünyasından, gerekse yüksek bürokrasi kademesindeki bağlantılarım sayesinde güçlü sponsorlar bularak öncelikle bu borçları kapatacağım.”

img_2453.jpg

Bilgili konuşmasının devamında, başkan seçildiğinde merkezdeki yapının işitme engellilerin isteklerini kendi emirleri gibi algılayacak bir sistemi de inşa edeceğini sözlerine ekledi. Bilgili ayrıca; işitme engelliler spor müsabakalarındaki kayırmacılık ve suistismallerin önüne geçmek için de işitme engelli hakemler yetiştirmek için çalışmalar yapacağını belirtti.  

Bilgili'ye Kahramanmaraş İşitme Engelliler Spor Kulübü tam destek verdi. Ayrıca engellileri her platformda yalnız bırakmayan Dostluk Grubu üyeleri de toplantıda hazır bulunarak Faruk Bilgili'yi yalnız bırakmadılar.

img_2450.jpgimg_2447.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.