Bilim Merkezi Eğitmenlerine Atölye Eğitimi

Bilim Merkezi Eğitmenlerine Atölye Eğitimi
Bilim merkezleri eğitmenlerine yönelik çalıştay BTM ev sahipliğinde TÜBİTAK desteği ile Explonatorium Bilim Merkezin’den gelen uzman Modesto Tamez’in katkılarıyla yapıldı.Eğitimin uygulamalı ve intera...

Bilim merkezleri eğitmenlerine yönelik çalıştay BTM ev sahipliğinde TÜBİTAK desteği ile Explonatorium Bilim Merkezin’den gelen uzman Modesto Tamez’in katkılarıyla yapıldı.

Eğitimin uygulamalı ve interaktif yönünü savunan bilim merkezlerince düzenlenen atölye çalışmaları ilgi görüyor. Eğitmen ekibin kendilerini geliştirmesi adına TÜBİTAK desteği ile Exploratorium Bilim Merkezi’nden gelen bir ekip 2 günlük çalıştay düzenledi. 25 yıldır Exploratorium Teacher Institute’de çalışmakta olan Modesto Tamez tarafından iki gün boyunca verilen eğitimlere Gaziantep, Elazığ, Eskişehir, Polatlı, İTÜ, Kayseri, Sancaktepe, Kocaeli ve Konya bilim merkezlerinden toplam 35 kişilik eğitmen katıldı.

BTM ev sahipliğinde gerçekleşen eğitimin konusu, çalıştay öncesi düzenlenen anket çalışması sonucu belirlenen ihtiyacı karşılamaya yönelik. ‘Basit materyaller kullanarak bilimsel faaliyetler yapma ve bilimsel durumların günlük hayatla bağlantısını sağlamaya yönelik eğitimler’ ele alındı.

BİLİM MERKEZLERİ EĞİTMENLERİNE YÖNELİK ÇALIŞTAY BTM EV SAHİPLİĞİNDE TÜBİTAK DESTEĞİ İLE EXPLONATORİUM BİLİM MERKEZİN’DEN GELEN UZMAN MODESTO TAMEZ’İN KATKILARIYLA YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.