Bimeks Sorgun’da 126’ıncı Mağazasını Açtı

Bimeks Sorgun’da 126’ıncı Mağazasını Açtı
Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, Yozgat’ın Sorgun ilçesine 126’ıncı mağazasını açtı.

- Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, Yozgat’ın Sorgun ilçesine 126’ıncı mağazasını açtı.

Açılış törenine Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel, Yozgat İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Sorgun İlçe Müftüsü Fikret Ekinci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2013 yılında adından en çok söz ettiren teknoloji perakendecisi olan Bimeks, mağaza açılışlarına 2014'te de tüm hızıyla devam ediyor. Bimeks'in yurdun çeşitli yerlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği 6 mağaza açılışından ikisi, franchise olarak açılan Yozgat merkez ve Sorgun mağazaları oldu. Yeni açılışlarla mağaza sayısını 126'ya çıkaran Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri vatandaştan büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin en büyük teknoloji perakendecilerinden Bimeks; Yozgat merkez ve Sorgun'a açtığı iki yeni mağazanın yanı sıra İstanbul Viaport AVM Teknoport, Balıkesir Kipa Teknoport, İzmir Balçova Migros AVM Teknoport ve Manisa Merkez'de yaptığı eş zamanlı açılışlarla teknoloji mağazaları sayısını 126'ya çıkardı. Kendisine özgü franchise modeli "Bimeks Mağaza İş Ortaklığı" BiMİO ile açılan Yozgat ve Sorgun mağazaları ile şirket, Türkiye genelinde var olduğu il sayısını 52'ye yükseltmiş oldu. Vatandaşların, özellikle de kadınların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışları yerel yöneticiler ile Bimeks üst yönetimi ve mağaza yöneticileri birlikte gerçekleştirdiler.

Açılış sonrası bir açıklama yapan Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel, Türkiye’de 52’inci mağaza açılışını yaptıklarını belirterek, “Yozgat ve Sorgun’da 2 mağaza açılışı birden yaptık. Bugün bizim aynı anda 6 tane mağaza açılışımız var. Şube sayımız 126’ya ulaştı. Yozgat’ta ve Sorgun’da ciddi bir potansiyel olduğunu gördük. Özellikle gurbette yaşayan Sorgunlu vatandaşların oldukça fazla olduğunu öğrendik. Yaz aylarında nüfus artışının da nedeni o olduğun tahmin ediyorum. Son teknoloji, en iyi fiyatlarla Sorgunluya hizmet için buraya mağazamızı açtık” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise, Bimeks mağazası Sorgun’u renklendirdiği belirterek, ”Bimeks mağazalarını çok yakından takip ediyorum. Teknolojik olarak Sorgun’u daha güçlendirdiler. Vatandaşların burada özellikle elektronik eşya, bilgisayar gibi konuda daha iyiyi, daha güzeli ve daha doğruyu bulacağını zannediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.