Binali Yıldırım’dan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne Bayram Ziyareti

Binali Yıldırım’dan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne Bayram Ziyareti
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Binali Yıldırım, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle bayramlaştı.

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Binali Yıldırım, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı’nın memleketi Erzincan’da geçiren İzmir Milletvekili AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Binali Yıldırım Erzincan, Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen bayramlaşma törenine de katıldı. Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı AK Partili Cemalattin Başsoy, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahatin Karakelle ile birlikte Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Binali Yıldırım, Cemiyet Başkanı Recep Demirci ve basın mensupları tarafından karşılandı. Yıldırım ziyarette gazetecilerin bayramını kutladı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, yaklaşık 4 aylık aradan sonra Erzincan’a gelen Eski Bakan Yıldırım’a teşekkür etti. Demirci, konuşmasında tüm İslam aleminin bayramını da kutladı.

Binali Yıldırım cemiyette yaptığı açıklamada tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik ederek, “Bu bayram maalesef bazı yerlerde Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta, Myanmar’da Mısır’da, Libya’da , Tunus’ta, Ukrayna’da, Kırım’da, Tayland’ta dünyanın çeşitli yerlerinde maalesef bizim kadar şanslı olmayan insanlar var. Onlar bayramı bayram tadında yaşayamadılar. Onlar evlatlarını, analarını, babalarını kaybettiler. Bu huzur gününe kan ve gözyaşı içerisinde girdiler. Bu kardeşlerimizin de bir an önce bu sıkıntılardan belalardan kurtarmasını Cenabı Mevlamdan niyaz ediyorum” dedi.

Yıldırım konuşmasının ardından Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile uzun süre sohbet etti.

BİNALİ YILDIRIM’DAN ERZİNCAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE BAYRAM ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.