“Bir Ekmek De Sen Koy” Kampanyası

“Bir Ekmek De Sen Koy” Kampanyası
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları tarafından fakirler için “Bir ekmek de sen koy” kampanyası başlatıldı.Projenin tanıtımında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “Belediye...

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları tarafından fakirler için “Bir ekmek de sen koy” kampanyası başlatıldı.

Projenin tanıtımında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “Belediyemize ait Yenişehir Ekmek Fabrikası’nın Cumhuriyet Caddesi üzerindeki satış şubesinden ekmek alan vatandaşlar, bir ekmek fazla alarak bu ekmeği sepete bırakabilecekler. Sepette biriken ekmekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.

Yenişehirlilerin bu projeye hassasiyet göstereceklerine inandıklarını belirten Kamıl, “Bu kampanyamıza büyük rağbet bekliyoruz. Yenişehirlilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceklerine inanıyoruz” diye konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Görkem Öz de, hedeflerinin aylık 2 bin ekmek olduğunu belirterek, “Devamında 10 bin ekmeğe kadar çıkmak istiyoruz. Hayırsever Yenişehir halkının bu kampanyaya destek olacağına inanıyoruz. Kampanyamız inşallah hayırlara vesile olur” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.