Bir garip dolandırıcılık

Bir garip dolandırıcılık
Bursalı bir şahsın kimliğiyle, bir GMS firmasından aldığı telefon numarasının üzerinden başkaları tarafından internet aboneliği yapılarak dolandırıcılık...

Bursalı bir şahsın kimliğiyle, bir GMS firmasından aldığı telefon numarasının üzerinden başkaları tarafından internet aboneliği yapılarak dolandırıcılık yapıldığı ortaya çıktı.

Üzerine kayıtlı numaradan gelen "internet borcu" mesajı üzerine şaşkına dönen Burhan Kurtuluşlar, cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Evinde internet olmadığını söyleyen üç çocuk babası Burhan Kurtuluşlar, Ankara, İzmir ve Bursa'da kendi kimlik bilgileriyle internet aboneliği yapıldığını, borçların kendisine geldiğini ve icralık olduğunu söyledi. Geçen yıl Aralık ayında oturduğu Namık Kemal Mahallesi Şirmin Sokaktaki adresine kendisine gelen tebligat ile icra borcu yüzünden şaşkına dönen 55 yaşındaki Burhan Kurtuluşlar, "Asgari ücretle çalışan biriyim. Kendi evimde internet yok. Çocuğum cep telefonundan interneti kullanıyor. İstanbul, İzmir ve Bursa icra müdürlüklerinden yüklü miktarda internet kullanımından dolayı borç geldi. Kimlik bilgilerimi kullanıp beni internet abonesi yapanların cezalandırılmasını istiyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Kendi halinde bir insanım. Benim ve ailemin huzuru kalmadı. Benim başıma gelen başka insanlarında başına gelebilir" dedi.

Bir garip dolandırıcılık

Bir garip dolandırıcılık

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.